Op zoek naar een basisschool voor uw kind?

U bent van harte welkom voor een rondleiding of klik hieronder voor het aanmeldformulier

Klik dan hier

Nieuws

Sem Aaron gehuldigd als Cyber Agent door burgemeester met de 2e prijs HackShield

Sem Aaron is een van de gelukkigen die in de prijzen is gevallen bij het programma HackShield. HackShield is een programma waarbij je doormiddel van spellen te spelen een echte Cyber Agent kunt worden. Hier is Sem Aaron erg fanatiek mee bezig geweest en heeft daardoor een plek weten te bemachtigen in de top 3. Dit zorgde ervoor dat hij werd uitgenodigd bij het gemeentehuis om vervolgens gehuldigd te worden door de burgemeester. Over het vervoer hoefde hij zich niet druk om te maken, want dat was geregeld in de vorm van een politiebusje. Hoe gaaf is dat! Bij het gemeentehuis bleek dat Sem Aaron tweede was geworden. Hij heeft een mooi speldje gekregen, waardebon voor drie bolletjes ijs en een rondleiding bij de politie. Kortom, het was een groot succes en nogmaals gefeliciteerd Sem Aaron!

SAVE THE DATE

De oudervereniging en het team van de St. Sebastianus zijn al druk met de voorbereidingen van het Sebastival op 3 juli!

Save the date, en zeg het voort, want op 3 juli organiseren wij alweer de 16e editie van ons gezellige Sebastival!

Schoolplein NIEUWS

Beste ouders,

Ik hoop dat iedereen een fijne meivakantie heeft gehad. Wij zijn vanochtend weer goed begonnen.

In de meivakantie is er op het schoolplein hard gewerkt. Het achterste deel van het schoolplein heeft een ware metamorfose ondergaan. De kinderen kunnen er voorlopig nog niet op spelen, het gras is pas ingezaaid en in het najaar is het tijd voor het planten van alle bomen en struiken. Dan zal ook de officiële opening plaatsvinden. We zijn enorm blij met deze verandering!

Individueel schaaktoernooi gemeente Hellendoorn

Afgelopen woensdag was er wederom een schaaktoernooi in de gemeente Hellendoorn. Dit keer werd er niet geschaakt in teams maar individueel. Lars, Wout, Hidde en Bram hebben zeer verdienstelijk geschaakt. Lea is zelfs tweede geworden bij de meiden!
Al het oefenen op de maandagmiddag na schooltijd was dus niet voor niks.

We zijn enorm trots op onze schaaktoppers!

🎉Carnaval 2024🎉

Samen met prins Buck en prinses Lene hebben we een echte feestdag gehad! Daarnaast nog een optocht met De Ketelaars, De gagelkealtjes, Beertje Bas en Kosmo kinderopvang hebben we een spetterende optocht gelopen. Hierbij een compilatie van de dag! We hopen dat u ook genoten heeft!

Schaken

Maanden kon je ze hier maandagmiddag na schooltijd vinden; onze 8 schaaktoppers en Bob Faber. Keihard werken om beter te worden in schaken. Het waren leerzame, maar ook zeker erg gezellige middagen samen. Hidde Dijkstra, Bram Kinds, Lars Blom, Wout Blom, Stijn van der Linde, Lea Nijenhuis, Stijn Boerkamp en Collin Bosboom hebben meesterlijke zetten...uhm... grote stappen gezet. Woensdag mochten ze hun kunde gaan laten zien tijdens het Hellendoorns Schaaktoernooi. Ze wisten beslag te leggen op de eerste prijs. Gefeliciteerd, kanjers!

📚 Nationale Voorleesdagen 📚

Vanochtend kwamen er verschillende mensen voorlezen in alle groepen vanwege de nationale voorleesdagen. Onder andere prinses carnaval van de ketelaars, onze eigen jeugdprins en jeugdprinses, leden van de raad van 11, dansmariekes, maar ook onze voorleeskampioen las voor. Alle leerlingen luisterden aandachtig naar alle mooie verhalen.

Het doel van deze landelijke campagne is om bij ouders, grootouders en verzorgers het belang van voorlezen onder de aandacht te brengen: voorlezen ontwikkelt gevoel voor taal, liefde voor boeken en een sterkere band tussen (groot)ouder en kind.

DÉ CARNAVALSOPTOCHT VAN HELLENDOORN

Op 2 februari is het weer zover! Dan organiseert de St, Sebastianus de enige echt carnavalsoptocht van Hellendoorn. Vanaf 9.30u vertrekken wij samen met de De Gagelkealtjes, CV de Ketelaars, Kinderopvang KOSMO en Beertje Bas vanaf de school. Komt u ook kijken?

Hier wonen…

onze prins en prinses!

Hebben jullie de spandoeken al gespot?

Onze prins en prinses zijn er bijna klaar voor!

Maand van de aanmelding

Januari is de maand van de aanmelding.

Is uw zoon of dochter geboren tussen oktober 2020 en oktober 2021? Dan mag u uw kind aanmelden op een basisschool.

Op de St. Sebastianus geven wij u graag een rondleiding op een tijdstip dat het u uitkomt. Dan is er alle tijd voor een persoonlijk gesprek. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

Weet jij iemand die dit moet weten? Het delen van dit bericht zou erg fijn zijn! Alvast bedankt.